Datum och plats

DATUM

2022-11-17 kl: 20:00 - 21:00

ANMÄLAN SENAST

2022-11-11

ANTAL ANMÄLDA

179 (Max:350)

Frågor eller återbud:

Kontakt

Foto: Shutterstock

Om Kina

Kina. Världens folkrikaste land som de senaste årtiondena har tagit över rollen som USA:s mäktigaste utmanare. Vi ser lite närmare på landet; historien från Opiumkrigen och framåt, ekonomin, demografin, dess ambitioner, relationer med andra länder, styrkor och svagheter. Ambitionen är att åhörarna ska få bättre förståelse av landet och hur det kan påverka även vår del av världen.

Föreläsare: Lars Holmqvist, reservofficer och flitigt anlitad föreläsare bl a på Försvarsutbildarnas kurser i totalförsvarsinformation.

Så här deltar du via Teams

Föreläsningen sker via plattformen Microsoft Teams och några dagar innan föreläsningen får du en mötesinbjudan via mejl till den e-postadress som du registrerade i samband med din anmälan. Din anmälan är personlig. Om du av någon anledning inte kan delta är vi tacksamma om du meddelar oss via e-post, då kan vi erbjuda någon annan platsen.

Via länken i inbjudan ansluter du sedan till föreläsningen. Du behöver inte ha Teams installerat på din dator, surfplatta eller mobil, det går att delta via ett webbaserat gränssnitt, se information nedan.

Ansluta till ett möte utan ett Teams-konto

  1. Gå till mötesinbjudan och klicka på länken för att delta Microsoft Teams-möte.
  2. Då öppnas en webbsida där du ser två alternativ: ladda ner Windows-appen eller Anslut via din webbläsare.
  3. Ange ditt namn och välj ljud- och videoinställningar.
  4. När du är klar trycker du på Anslut nu.
  5. Då kommer du till möteslobbyn och administratören släpper in dig till föreläsningen.

  

Dela det här: