Datum och plats

DATUM

2023-09-28 kl: 20:00 - 21:00

ANMÄLAN SENAST

2023-09-24

ANTAL ANMÄLDA

89 (Max:350)

Frågor eller återbud:

Kontakt

 

GU-F, Grundläggande soldatutbildning för frivilliga

GU-F är en grundläggande soldatutbildning för frivilliga som behöver en militär grundutbildning för att kunna vidareutbilda sig till en specialistbefattning i Hemvärnet, till exempel fältkock, sjukvårdare, stabsassistent, hundförare m.m. Mer om de olika specialistbefattningarna kan du läsa här.

Under denna föreläsning får du mer information om vad man gör under de två veckorna på en GU-F. Men också de förberedelser du behöver göra inför kursen.

Föreläsare: Åsa Halén, vice kårchef i Upplands Väsby Lottakår. Då Åsa själv har genomfört GU-F vet hon hur det är att genomföra kursen från en deltagares perspektiv och hon är även engagerad som mentor åt blivande deltagare.

Så här deltar du via Teams

Föreläsningen sker via plattformen Microsoft Teams och några dagar innan föreläsningen får du en mötesinbjudan via mejl till den e-postadress som du registrerade i samband med din anmälan. Din anmälan är personlig. Om du av någon anledning inte kan delta är vi tacksamma om du meddelar oss via e-post, då kan vi erbjuda någon annan platsen.

Via länken i inbjudan ansluter du sedan till föreläsningen. Du behöver inte ha Teams installerat på din dator, surfplatta eller mobil, det går att delta via ett webbaserat gränssnitt, se information nedan.

Ansluta till ett möte utan ett Teams-konto

  1. Gå till mötesinbjudan och klicka på länken för att delta Microsoft Teams-möte.
  2. Då öppnas en webbsida där du ser två alternativ: ladda ner Windows-appen eller Anslut via din webbläsare.
  3. Ange ditt namn och välj ljud- och videoinställningar.
  4. När du är klar trycker du på Anslut nu.
  5. Då kommer du till möteslobbyn och administratören släpper in dig till föreläsningen.

Senaste anmälningsdatum har passerats.

Dela det här: